Voor wie werken wij?

Installatie vanaf 100 panelen

ThomaZon werkt veel aan grote en kleinere projecten in drie sectoren: agrarische bedrijven, voor aannemers in de utiliteitsbouw en voor installateurs. We installeren vanaf 100 panelen.

Klanten van ThomaZon
Zonnepanelen voor aannemers

Agrarische bedrijven

Zonder dat de dagelijkse bedrijfsvoering er onder lijdt, leggen wij duurzame en zeer efficiënte zonne-energiesystemen aan op staldaken en bijgebouwen in agrarische bedrijven.

Aannemers

In de utiliteitsbouw pakken aannemers het vraagstuk van energiebeheer altijd direct op bij plannen voor nieuwbouw of verbouwingen. ThomaZon adviseert aannemers hoe zij in die plannen zo optimaal mogelijk gebruik kunnen maken van zonne-energie, en aan welke voorwaarden moet worden voldaan.

Zonnepanelen voor agrarische bedrijven
Zonnepanelen voor installateurs

Installateurs

ThomaZon heeft een uitstekende naam opgebouwd als erkend leverancier en installateur van zonnepanelen, onderliggende infrastructuren en montagesystemen. Naast het feitelijk plaatsen van deze systemen, adviseren wij ook collega-installateurs over hoe zij optimaal gebruikmaken van de jongste ontwikkelingen in het opwekken van zonnestroom.

Onze werkwijze

Orienterend gesprek
01

Wij maken eerst op uw locatie kennis met elkaar en bespreken uw wensen. We kijken naar hoe en waar wij de panelen kunnen plaatsen en beoordelen ook de onderliggende infrastructuren.

Subsidieregeling
02

De overheid heeft verschillende stimuleringsregelingen ontwikkeld voor de groei van duurzame energie met behulp van zonne-energie in de agrarische sector en de utiliteitsbouw. Wij onderzoeken van welke subsidies u gebruik kunt maken.

Opstellen van legplan
03

Aan de hand van een nauwkeurig en efficiënt legplan inventariseren wij hoeveel zonnepanelen en montagematerialen er nodig zijn. Dit doen wij natuurlijk in overleg met u, zodat u precies weet wat u krijgt.

Inventarisatie van elektriciteitsnet
04

We kijken tijdens de voorbereidingen goed naar uw aansluiting op het elektriciteitsnet. Is er een aansluiting aanwezig, of moet die misschien verzwaard worden? En is er voldoende transportcapaciteit op het net voor teruglevering?

Levering en plaatsing van zonnepanelen
05

Na uw akkoord op de offerte en het legplan gaan wij voor u aan de slag. Onze teams werken altijd met de modernste apparatuur om uw panelen zo snel mogelijk te plaatsen en u van zonnekracht te laten profiteren!

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord
ThomaZon