Kies voor een duurzame toekomst in uw agrarisch bedrijf

Ondersteuning op maat

ThomaZon plaatst zonnepanelen in de agrarische sector en begeleidt de bedrijven nauwgezet bij alle aspecten van het project.

Ondersteuning zonnepanelen agrarische sector
Rendement en terugverdientijd

Rendement en terugverdientijd

Niet alleen inventariseren wij samen met de bedrijfsleiding welke wensen en eisen er zijn in de verduurzaming van het energiebeheer, ook onderzoeken onze specialisten de kansen op rendementsverbetering, de bestaande infrastructuur en de terugverdientijd.
Natuurlijk helpen wij ook bij de aanvraag van subsidies, zoals bijvoorbeeld de SDE++-regeling die zich toelegt op CO2-reductie door de plaatsing van zakelijke zonnepanelen. Kleinere agrarische bedrijven adviseren wij graag over de fiscale voordelen met behulp van de ISDE, EIA- en KIA-regelingen.

Legplan met geavanceerde software

Daarnaast stellen wij samen met het agrarische bedrijf een legplan (ook wel: ‘zonneplan’) op. Daarin berekenen we met behulp van geavanceerde software wat de ideale hellingshoek van de panelen en montagematerialen moet zijn om maximaal te renderen, en wat de vereisten zijn voor de bedrading en overige infrastructuur. 

Vanzelfsprekend gebeurt de aanleg van het complete zonne-energiesysteem zó efficiënt dat de bedrijfsvoering er niet onder lijdt. 

geavanceerde software zonnepanelen

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord
[empty]