Dit doet ThomaZon

Zonnepanelen voor agrariërs en utiliteitsbouw

ThomaZon is gespecialiseerd in de plaatsing van zonnepanelen voor de utiliteitsbouw en agrarische sector (boerderijen). Wij installeren vanaf 100 panelen!

Onze teams plaatsen uw zonnepanelen snel en efficiënt. Dit doen wij bij agrarische bedrijven onder meer op staldaken of bijgebouwen, en in de utiliteitsbouw op gebouwen die geen woonbestemming hebben, zoals fabrieken, kantoren of winkelcentra.

Bij de plaatsing van zonnepanelen passen wij altijd de NEN 1010:2015 en de overkoepelende Scoop 12 normering toe. Hierin staan de eisen beschreven waar installaties aan moeten voldoen. Deze eisen hebben onder meer betrekking op het gebruikte materiaal, de overspanningsbeveiliging en het toepassen van isolatiebewakingstoestellen.

Zonnepanelen agrarisch en utiliteitsbouw
Hoe gaan wij te werk?

Efficiency en kostenbesparing door zonnepanelen

Duurzaam energiebeheer met behulp van zonnepanelen wint snel aan populariteit én maatschappelijk belang. Ondernemers zoeken niet alleen naar meer efficiëntie en besparing op energiekosten, ook beheersing van de CO2-uitstoot staat steeds vaker hoog op de agenda.

Om ondernemers daarbij te helpen, gaat ThomaZon in haar dienstverlening verder dan andere installatiebedrijven.

Onze werkwijze

Orienterend gesprek
01

Wij maken eerst op uw locatie kennis met elkaar en bespreken uw wensen. We kijken naar hoe en waar wij de panelen kunnen plaatsen en beoordelen ook de onderliggende infrastructuren.

Subsidieregeling
02

De overheid heeft verschillende stimuleringsregelingen ontwikkeld voor de groei van duurzame energie met behulp van zonne-energie in de agrarische sector en de utiliteitsbouw. Wij onderzoeken van welke subsidies u gebruik kunt maken.

Opstellen van legplan
03

Aan de hand van een nauwkeurig en efficiënt legplan inventariseren wij hoeveel zonnepanelen en montagematerialen er nodig zijn. Dit doen wij natuurlijk in overleg met u, zodat u precies weet wat u krijgt.

Inventarisatie van elektriciteitsnet
04

We kijken tijdens de voorbereidingen goed naar uw aansluiting op het elektriciteitsnet. Is er een aansluiting aanwezig, of moet die misschien verzwaard worden? En is er voldoende transportcapaciteit op het net voor teruglevering?

Levering en plaatsing van zonnepanelen
05

Na uw akkoord op de offerte en het legplan gaan wij voor u aan de slag. Onze teams werken altijd met de modernste apparatuur om uw panelen zo snel mogelijk te plaatsen en u van zonnekracht te laten profiteren!

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord
ThomaZon