Projecten

Projecten op de kaart

  • Alles
  • Utiliteit
  • Agrarisch

Bedrijfspand te Naarden

576 panelen

Voor een bedrijfspand te Naarden hebben wij hun pand mogen voorzien van 576 zonnepanelen met omvormers en DC kabels. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 152.598 kWh per jaar op te wekken.

Project bekijken

Bedrijfspand te Huizen

540 panelen

Voor een bedrijfspand te Huizzen hebben wij hun pand mogen voorzien van zonnepanelen en omvormers. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 130.700kWh per jaar op te wekken.

Project bekijken

Bedrijfspand te Helmond

128 panelen

Voor een bedrijfspand in Helmond hebben we hun pand voorzien van zonnepanelen, DC kabels en omvormers. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 31.500 kWh per jaar op te wekken.

Project bekijken

Melkveebedrijf te Lierop

724 panelen

Voor melkveebedrijf te Lierop hebben we een stal mogen voorzien van zonnepanelen, DC kabels en omvormers. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 204.240 kWh per jaar op te wekken.

Project bekijken

Pluimveebedrijf te Ysselsteyn

1212 panelen

Voor een pluimveebedrijf te Ysselsteyn hebben we 2 stal daken voorzien van zonnepanelen, DC kabels en omvormers. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 302.454 kWh per jaar op te leveren.

Project bekijken

Boerderij te Lieshout

343 panelen

Voor een boerderij te Lieshout hebben we 4 staldaken voorzien van zonnepanelen, DC kabels en omvormers. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 95.000kWh per jaar op te wekken.

Project bekijken

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord
[empty]