Dit is ThomaZon

Zonnepanelen voor agrariërs en utiliteitsbouw

ThomaZon levert zonnepanelen aan bedrijven in de utiliteits- en agrarische sector. Ontstaan in 2018 uit passie voor het opwekken van duurzame stroom met zonne-energie, zet het team haar kennis en kwaliteiten in voor een groot aantal projecten in Nederland.

Zonnepanelen voor agrariërs en utiliteitsbouw
Over ThomaZon

Ruime ervaring in duurzame energie

Naast advisering over en montage van zonnepanelen, is er ruime ervaring in projectbegeleiding, diverse subsidieregelingen en analyses rond de verbetering van duurzaam energiebeheer. 
ThomaZon focust zich op grote en kleinere dakoppervlakken in de utiliteitsbouw en de agrarische sector.

Maximale efficiëntie als drijfveer

Belangrijke drijfveren voor ThomaZon zijn de uitdagingen om maximale efficiëntie te halen uit zonnestroom. En om nieuwe en bestaande klanten vakkundig te informeren over de laatste trends op het vakgebied.

Efficiëntie als drijfveer Thomazon

Subsidies aantrekkelijker dan ooit

De wereld van zonne-energie ontwikkelt zich niet alleen in technisch opzicht razendsnel, ook vanuit economisch perspectief wordt veel vooruitgang geboekt. Zo zijn er veel stimuleringsprogramma’s die de investering in zonnepanelen interessanter maken dan ooit tevoren. ThomaZon heeft diepgaande kennis van het pakket aan subsidies en begeleidt haar klanten optimaal in het vinden van de beste financiële en technologische oplossingen.

250.000+
97.000
250+
Utiliteitsbouw zonnepanelen

Utiliteitsbouw

ThomaZon is gespecialiseerd in advies over en plaatsing van zonnepanelen voor gebouwen die geen woonbestemming hebben, zoals fabrieken, kantoren, scholen en winkelcentra. 
Meer informatie

Agrarische sector

Voor de agrarische sector adviseert, plaatst en begeleidt ThomaZon veel verschillende projecten met zonnepanelen en maakt daarbij optimaal gebruik van dakoppervlakken op bijvoorbeeld stallen en bijgebouwen.
Meer informatie

 

Agrarische sector zonnepanelen Thomazon

Recente projecten

Bedrijfspand te Naarden

576 panelen

Voor een bedrijfspand te Naarden hebben wij hun pand mogen voorzien van 576 zonnepanelen met omvormers en DC kabels. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 152.598 kWh per jaar op te wekken.

Project bekijken

Bedrijfspand te Huizen

540 panelen

Voor een bedrijfspand te Huizzen hebben wij hun pand mogen voorzien van zonnepanelen en omvormers. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 130.700kWh per jaar op te wekken.

Project bekijken

Bedrijfspand te Helmond

128 panelen

Voor een bedrijfspand in Helmond hebben we hun pand voorzien van zonnepanelen, DC kabels en omvormers. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 31.500 kWh per jaar op te wekken.

Project bekijken

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord
ThomaZon