Agrarisch

Categorieën

Melkveebedrijf te Lierop

724 panelen

Voor melkveebedrijf te Lierop hebben we een stal mogen voorzien van zonnepanelen, DC kabels en omvormers. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 204.240 kWh per jaar op te wekken.

Project bekijken

Pluimveebedrijf te Ysselsteyn

1212 panelen

Voor een pluimveebedrijf te Ysselsteyn hebben we 2 stal daken voorzien van zonnepanelen, DC kabels en omvormers. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 302.454 kWh per jaar op te leveren.

Project bekijken

Boerderij te Lieshout

343 panelen

Voor een boerderij te Lieshout hebben we 4 staldaken voorzien van zonnepanelen, DC kabels en omvormers. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 95.000kWh per jaar op te wekken.

Project bekijken

Boerderij te Deurne

903 panelen

Voor een boerderij te Deurne hebben we een stal voorzien van zonnepanelen, omvormers en DC kabels.
 

Project bekijken

Melkproductie te America

947 panelen

Voor een melkbedrijf te America hebben we 2 staldaken mogen voorzien van zonnepanelen, omvormers en DC kabels. Alle zonnepanelen hebben een potentieel om 230.281 kWh per jaar op te leveren.

Project bekijken

Pluimveebedrijf te Someren

1821 panelen

Voor een pluimveebedrijf te Someren hebben wij  3 bestaande systemen van zonnepanelen gedemonteerd en hermonteerd. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 474.050kWh per jaar op te wekken.

Project bekijken

Boerderij te Someren

195 panelen

Voor een boerderij te Someren hebben we een stal mogen voorzien van zonnepanelen, DC kabels en omvormers. Alle panelen bij elkaar hebben een potentieel om 50.139kWh per jaar op te wekken.

Project bekijken

Boerderij te Someren

1760 panelen

Voor een boerderij te Someren hebben wij een stal voorzien van zonnepanelen, DC kabels en omvormers. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 443.262kWh per jaar op te leveren.

Project bekijken

Boerderij te Aalten

1091 panelen

Voor een boerderij te Aalten hebben we 2 stallen voorzien van zonnepanelen, Dc kabels en omvormers. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 285.023 kWh per jaar op te wekken.

Project bekijken

Teeltbedrijf te Beringe

442 panelen

Voor een snijbloemteeltbedrijf te Beringe, hebben wij een kas mogen voorzien van zonnepanelen, omvormers en DC kabels. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 107.783 kWh per jaar op te wekken.

Project bekijken

Boerderij te Castenray

828 panelen

Voor een boerderij te Castenray, hebben we een staldak voorzien van zonnepanelen DC kabels en omvormers. Alle zonnpanelen bij elkaar hebben een potentieel om 180.708kWh per jaar op te wekken.

Project bekijken

Boerderij te Deurne

Voor een boederij te Deurne hebben we een schuur mogen voorzien van zonnepanelen en DC kabels.

Project bekijken

Boerderij te ospel

Voor een boerderij te Ospel hebben we 3 stallen voorzien van zonnepanelen en DC kabels.

Project bekijken

Boerderij te Deurne

Voor een boerderij te Deurne hebben wij 2 stallen mogen voorzien van zonnepanelen en DC kabels.

Project bekijken

Boerderij te Wolphaartsdijk

1664 panelen

Voor een boerderij te Wolphaartsdijk hebben wij 4 stallen voorzien van zonnepanelen inclusief DC kabels van verschillende lengtes. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 458.265kWh per jaar op te wekken.

Project bekijken

Varkensbedrijf te Ysselsteyn

4385 panelen

Voor een varkensbedrijf te Ysselsteyn, hebben wij een stal voorzien van zonnepanelen, omvormers en DC kabels. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 167.200 kWh per jaar op te wekken.

Project bekijken

Fruitteeltbedrijf te Ingen

1834 panelen

Voor een fruitteeltbedrijf te Ingen hebben wij 2 stallen voorzien van zonnepanelen en DC kabels. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 495.221 kWh per jaar op te wekken.

Project bekijken

Boerderij te Helmond

1760 panelen

Voor een boerderij te Helmond hebben wij 3 stallen mogen voorzien van zonnepanelen en DC kabels. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 230.526 kWh per jaar op te leveren.

Project bekijken

Boerderij te Tienray

2290 panelen

Voor een boerderij te Tienray hebben wij vier schuren mogen voorzien van zonnepanelen, DC kabels en omvormers. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 580.284kWh op te wekken.

Project bekijken

Boerderij te Ysselsteyn

Voor een boerderij te Ysselsteyn hebben wij 4 schuren mogen voorzien van zonnepanelen en DC kabels.

Project bekijken

Boerderij te Ysselsteyn

Voor een boerderij te Ysselsteyn hebben wij 2 stallen voorzien van zonnepanelen en omvormers.

Project bekijken

Boerderij te de Rips

1018 panelen

Voor een boerderij te de Rips hebben we vijf stallen mogen voorzien van zonnepanelen, omvormers en DC kabels. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 242.56kWh per jaar op te wekken.

Project bekijken

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord
ThomaZon