Utiliteit

Categorieën

Bedrijfspand te Naarden

576 panelen

Voor een bedrijfspand te Naarden hebben wij hun pand mogen voorzien van 576 zonnepanelen met omvormers en DC kabels. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 152.598 kWh per jaar op te wekken.

Project bekijken

Bedrijfspand te Huizen

540 panelen

Voor een bedrijfspand te Huizzen hebben wij hun pand mogen voorzien van zonnepanelen en omvormers. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 130.700kWh per jaar op te wekken.

Project bekijken

Bedrijfspand te Helmond

128 panelen

Voor een bedrijfspand in Helmond hebben we hun pand voorzien van zonnepanelen, DC kabels en omvormers. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 31.500 kWh per jaar op te wekken.

Project bekijken

Loonbedrijf te Deurne

1692 panelen

Voor een loonbedrijf te Deurne hebben wij 3 loodsen voorzien van zonnepanelen, DC kabels en omvormers. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 431.966 kWh per jaar op te leveren.

Project bekijken

Boomkwekerij te Sint Oedenrode

304 panelen

Voor een boomkwekerij te Sint Oedenrode hebben we een loods voorzien van zonnepanelen, omvormers en DC kabels. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 84.854 kWh per jaar op te leveren.

Project bekijken

Loods te Deurne

819 panelen

Voor een loods te Deurne hebben we 4 schuren voorzien van zonnepanelen, DC kabels en omvormers. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 213.964kWh per jaar op te leveren.

Project bekijken

Onderwijsinstelling te Helmond

122 panelen

Voor een onderwijsinstelling te Helmond hebben we een gebouw voorzien van zonnepanelen DC kabels en omvormers. Alle zonnepanelen bij elkaar hebben een potentieel om 26.522 per jaar op te wekken.

Project bekijken

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord
ThomaZon