Jinko Zonnepanelen

Wij gebruiken voor het leggen en plaatsen van onze zonnepanelen, alleen de meest kwalitatieve merken. Vandaag zoomen wij iets meer in op de Jinko Zonnepanelen. Jinko Zonnepanelen worden in voornamelijk in China ontwikkeld. Het heeft in totaal 12 wereldwijde productievestigingen in China, de Verenigde Staten, Maleisië en Vietnam. Jino staat bekend als een van de meest vooruitstrevende zonnepaneel ontwikkelaars ter wereld. Dit bedrijf is sinds 2006 actief in de solar-wereld en de Jinko Zonnepanelen staan gemarkeerd als Tier 1. Dit betekent dat ze een ontzettend hoge kwaliteit hebben. Jinko zonnepanelen is tevens de grootste zonnepanelen fabrikant te wereld! Sinds 2016 is Jinko marktleider in de zonnepanelen. 

Jinko Zonnepanelen

Soorten Jinko Zonnepanelen

Jinko Zonnepanelen zijn er in veel verschillende vormen, formaten en ze hebben allemaal specifieke eigenschappen. Jinko heeft series zonnepanelen op basis van ‘monokristallijne en polykristallijne zonnecellen’. Daarnaast is het een van de weinige bedrijven die in bezit zijn van certificaten van alle belangrijke kwaliteitsprogramma’s, en continu kwaliteitscontroles uitvoeren tijden het productieproces. Wat maakt dat Jinko Solar zijn panelen kan aanbieden met hoge betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit op lange termijn. Wij legger Jinko Solar onder andere op boerderijen, sportkantine's en op parkeerterreinen

Jinko heeft een aantal verschillende series zonnepanelen, waaronder Eagle, Cheetah en Swan. Elk van deze series bestaat uit een aantal panelen met verschillende capaciteiten. 

Zo heeft bijvoorbeeld het Cheetah Dual 60M model een piekvermogen van 325W en een rendement van 19,5%, terwijl het Cheetah Dual 72M model een piekvermogen heeft van 395W en een rendement van 19,7%.

Het JKMP-60 model van Jinko behoort tot één van de best verkochte polykristallijne zonnepanelen. Door de compacte afmetingen, een piekvermogen van 265 kWh en een maximaal rendement van 16,2% is dit paneel met 60 polykristallijne zonnecellen perfect voor particulier en commercieel gebruik.

Kwaliteit Jinko Zonnepanelen

Zoals wij hierboven al vertelden, is de kwaliteit van Jinko Zonnepanelen erg hoog. Door een langzame veroudering van de cell, kunnen de Jinko Zonnepanelen tot wel 30 jaar vermogensgarantie geven. De panelen van Jinko hebben daarnaast een van de hoogste vermogens voor de laagste Kilowatt uur kosten. Ze zijn daarnaast geschikt voor de bekendste montagesystemen, zoals die van Van Der Valk Solar en ISM-Solar. 

Wil jij meer weten over de Jinko Zonnepanelen? Neem dan contact op met ThomaZon of vraag vrijblijvend een offerte aan! ThomaZon adviseert graag in het leggen van Jinko Zonnepanelen in Nederland.