Van der Valk Solar montage systemen

Van der Valk Montage systemen voor zonnepanelen is een van de bekendste montagesystemen op de markt, en dat is niet voor niets. Van Der Valk Solar heeft niets te maken met de bekende hotel groep die actief is. Van der Valk Systemen is al sinds 1963 een begrip op gebied van bewegende systemen en bevestiging componenten. Sinds 2009 zijn ze een zusterbedrijf gestart, genaamd Van der Valk Solar Systems. Door de ruime ervaring op gebied van bewegende systemen en bestevigings componenten, kon Van Der Valk Solar een snelle vlucht nemen. Sinds 2009 zijn ze gestart en nu is het een van de bekendste montagesystemen voor zonnepanelen. Van der Valk Solar Montagesystemen voor Zonnepanelen richten zich voornamelijk op het ontwikkelen en produceren van solar montagesystemen voor schuine daken, platte daken en open velden

Van der Valk Solar montage systemen

Montagesysteem Van der Valk Solar

ThomaZon Zonnepanelen werkt alleen met het beste van het beste en daar horen de montagesystemen van Van der Valk bij. Met kantoren in Nederland, UK en Spanje zijn ze actief in ruim 13 landen. De ontwikkeling en montage vindt plaats in ons eigen land. Hierdoor zijn de lijntjes kort, de ontwikkelingen snel en bovenal; de kwaliteit erg hoog. 

Wij maken sinds 2019 gebruik van dit montagesysteem voor zonnepanelen en het leggen van zonnepanelen is sindsdien een stuk gemakkelijker geworden. Het systeem is multi-inzetbaar, op zowel platte daken, schuine daken als op open velden. Wat veel bezoekers niet weten, is dat het rendement van zonnepanelen deels wordt bepaald door de montagesystemen die gebruikt worden. Om een zo’n hoog mogelijk rendement te behalen en dus meer te kunnen salderen, dient een professioneel montagesysteem gebruikt te worden. De montagesystemen van Van Der Valk voor zonnepanelen zijn erg solide en daardoor wordt het bouwwerk erg stabiel. Je wilt geen instabiele, zware panelen op een zwaar dak hebben. Veiligheid gaat boven alles. 

Offerte aanvragen Van Der Valk Solar Montagesystemen

Heeft u interesse in een mooi dak met zonnepanelen, bevestigd met de montagesystemen van Van Der Valk Solar? Neem dan gerust contact op met ThomaZon Zonnepanelen. Wij kijken graag naar de geschikte montagesystemen, in combinatie met de beste zonnepanelen van bijvoorbeeld Jinko, Thalesun, Phono Solar of Longi Solar. Wij adviseren u vrijblijvend! Vraag direct uw offerte aan, neem contact op of mail via advies@thomazon.com. Van der Valk is geschikt op platte en schuine daken. 

ThomaZon - Levert watt op.