Longhi Zonnepanelen

ThomaZon Zonnepanelen werkt alleen met het beste van het beste. Vandaar dat Longhi Zonnepanelen bij ons in het assortiment zit! De zonnepanelen van Longhi zijn relatief nieuw in de markt en bestaan pas sinds 2000. Zoals de meeste grote zonnepaneel-leveranciers, zit is ook Longhi gevestigd in China en vindt daar de ontwikkeling en creatie plaats. Met meer dan 50.000 werknemers zijn ze een enorm grote werkgever en zijn ze actief in meer dan 30 landen! Ze werken samen met diverse Duitse en Franse partners om de kwaliteit te kunnen waarborgen en leveren vanuit diverse landen. 

Longhi Zonnepanelen

Varianten van Longhi Zonnepanelen

Longi Zonnepanelen zijn er in veel verschillende vormen en maten. Naast zonnepanelen voor industriële doeleinden, richt Longhi zich ook op particulieren en hebben ze panelen voor diverse doeleinden, zoals daken, parken en open velden. De Longhi Zonnepanelen bevatten een ontzettend hoog wattage, waardoor er veel rendement uit de panelen behaald kan worden. Met meer dan 12 jaar productgarantie en tot wel 30 jaar power-garantie, zijn de Longhi Zonnepanelen met recht kwalitatief te noemen. Longi heeft een panelen-productiecapaciteit van 65 gigawatt en een wafer-productie capaciteit van 105 gigawatt.

Longhi Zonnepaneel Mono All Black
Zeer efficiënt en robuust zwart zonnepaneel van Longi met hoge vermogensgarantie. Dit paneel is esthetisch de beste keuze van Longi voor het vooraanzicht van een huis.

Longhi Zonnepaneel Black White
Meest efficiënte en robuuste paneel met hoogste vermogen in Longi range. Panelen in deze range hebben een module efficiëntie van maar liefst 20%. Deze hoge efficiëntie zonnepanelen zijn veelzijdig getest om in verschillende omgevingen een optimale opbrengst te genereren. 

Welke Longhi Zonnepanelen adviseren jullie?

Omdat elke situatie anders is, bekijken wij altijd eerst in welke hoedanigheid de zonnepanelen gebruikt gaan worden. Er is niet altijd 1 ‘beste zonnepaneel’ voor elke situatie. Samen met onze adviseurs gaan wij kijken welke panelen het best bij jouw doeleinde passen, waardoor je altijd de gewenste resultaten zal ontvangen. Of dit nu Longhi, 

Wil jij meer weten over de Longhi Zonnepanelen? Neem dan contact op met ThomaZon of vraag vrijblijvend een offerte aan! ThomaZon adviseert graag in het leggen van Longhi, Jinko of Thalesun is.