Thalesun Zonnepanelen

Vandaag duiken wij iets dieper in op een van de meest populaire merken onder zonnepanelen: de Thalesun Zonnepanelen. Thalesun is een fabrikant die behoort tot de top 10 zonnepanele leveranciers in de wereld. Dit van oorsprong Chinese bedrijf is opgericht in 2011 en heeft als enige Chinese merk het ‘VDE Quality-Tested’ certificaat ontvangen. Dit houdt in dat het een kwalitatief en duurzaam merk is. Thalesun kent sinds haar oprichting al een sterke doorontwikkeling en produceren hun zonnepanelen met materialen uit Italië, Duitsland en Japan. Door heel de wereld worden de zonnepanelen Thalesun gebruikt en ThomaZon is trotse leverancier van dit merk.

Thalesun Zonnepanelen

Kwaliteiten Thalesun Zonnepanelen

Een van de unieke eigenschappen van de Thalesun Zonnepanelen is de zwarte kleur. Deze zwarte kleur is niet zomaar gekozen, de maken namelijk gebruik van de ‘monokristallijn’. Deze lijn houdt in dat de zonnepanelen niet alleen tijdens zonuren energie opwekken, maar ook tijdens gefilterd daglicht en dat is iets wat wij in Nederland nogal vaak zien. De zonnepanelen van Thalesun behoren misschien niet tot de meest exclusieve en kwalitatiefste zonnepanelen, qua prijs-kwaliteit verhouding scoort Thalesun wel ontzettend hoog. Voor een geringe prijs heeft u deze zonnepanelen van een redelijk hoge kwaliteit op het dak liggen, welke garant staan voor een hoge opbrengst. De garantietermijn van deze zonnepanelen is daarbij zo’n 25 jaar, waardoor ze ook zelf achter hun producten staan. 

ThomaZon levert en legt al ruim 5 jaar deze kwalitatieve Thalesun zonnepanelen en adviseert u graag over de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw dak. Meer weten over dit product of gratis een offerte aanvragen? Neem gerust contact op! 

Vond je het een leuke blog? Lees dan ook eens 1 van onze andere blogs!