Phono Solar Zonnepanelen

Zonnepanelen van Phono Solar staan bekend om hun betrouwbaarheid en afwerking van hoofdwaarde kwaliteit. De Phono Solar Zonnepanelen zijn te integreren in ieder dak. Phono Solar Zonnepanelen werd in 2008 opgericht door de zogenaamde SUMEC Group Corporation en scoort inmiddels jaar in, jaar uit, hoog in de Reliability Test. Het bedrijf heeft al diverse mijlpalen behaald, waaronder een ranking in de Top Fortune Global 500. De zonnepanelen staan bekend om haar hoge kwaliteit, hoge schaduwtolerantie (top voor ons schaduwrijke land) en heeft een hoge betrouwbaarheid.

Phono Solar Zonnepanelen

Phono Solar panelen van de hoge kwaliteit

De Mono All Black line van Phono Solar bestaat uit volledig zwarte panelen met een hoge schaduwtolerantie. Ze zijn uitgevoerd met een zogenaamd ‘half cut cell’ technology, waardoor er een lager verlies tussen cellen en temperatuur is. De Chinese zonnepanelen fabrikant is actief sinds 2004, terwijl de groep (SUMEC) het dus in 2008 heeft overgenomen. Wat het mooie is aan deze zonnepanelen, is dat ze extreem hoge kwaliteitseisen hebben. Naast de standaard testcertificeringen, waar zonnepanelen aan moeten voldoen, heeft de SUMEC Group haar eigen testen opgericht, waarbij de kwaliteitseisen nog hoger liggen. 

Phono Solar Zonnepanelen aanschaffen

ThomaZon levert al ruim 5 jaar deze kwalitatieve zonnepanelen van Chinese makelaardij. U krijgt maarliefst 10 jaar productgarantie en maarliefst 25 jaar lineaire rendementsgarantie. De zonnepanelen scoren een zogenaamde ‘Tier 1’ op de lijst van Bloomberg. Dit houdt in dat het als een van de beste zonnepanelen gecategoriseerd is (Tier 1 t/m Tier 3). Heeft u interesse in deze kwalitatieve zonnepanelen op uw dak? Dan adviseert ThomaZon u vrijblijvend! Neem direct contact op of vul ons offerteformulier in.

 

Vond je het een leuke blog? Lees dan ook eens 1 van onze andere blogs!