Zonnepaneel Installateur

Het aantal zonnepaneel installateurs groeit gestaag. Maar hoe kies jij de beste zonnepaneel installateur uit en waar moet je rekening mee houden? Vandaag proberen wij je iets meer informatie te geven over zonnepaneel installateurs en waar je op moet letten, voordat je een partner kiest! 

Zonnepaneel Installateur

Wat doet een zonnepaneel installateur?

Een zonnepaneel installateur is eigenlijk de belangrijkste schakel in het hele proces voor het leggen van zonnepanelen. De zonnepaneel installateur zorgt voor het daadwerkelijk plaatsen van de zonnepanelen. Je kunt zonnepanelen en montage systeem namelijk overal kopen. Ook het afsluiten van salderingsregelingen, kun je zelf doen of met hulp van een energie-bedrijf. Echter dienen de zonnepanelen correct geïnstalleerd te worden, dienen de juiste montagesystemen correct geplaatst te worden en moet de elektronica verbonden worden. En dat doet de zonnepaneel installateur! 

Een kwalitatieve zonnepaneel installateur kijkt onder andere naar de staat van het dak, de ligging van de zonnepanelen, de correcte hellingshoek en zorgt dat de techniek goed op elkaar aansluit. Bij een fout in de bedrading of onjuiste installatie, kan het rendement fors afnemen.

 Zonnepanelen installeren

Het installeren van de zonnepanelen is dus een klus dat vakkundig uitgevoerd moet worden. Wij bij ThomaZon kunnen het volledige werk voor jou uit handen nemen, van aanschaf zonnepanelen, tot het plaatsen, tot het aansluiten op het elektranetwerk. Hierdoor ben je verzekerd van kwaliteit en rendement. Onze zonnepaneel installateurs hebben alle benodigde certificaten en zijn geregistreerd Solar Specialist. Hierdoor kunnen wij altijd de kwaliteit leveren, wat benodigd is voor hoogst mogelijk zonnepaneel opbrengst.

De juiste zonnepaneel installateur kiezen

Zonnepanelen zijn een kostbare investering. Je wilt dus ook dat dit goed aangesloten wordt en dat de zonnepanelen lang meegaan. De juiste zonnepaneel installateur kiezen is dus van essentieel belang. Wij komen graag vrijblijvend met je in gesprek, over de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw dak. Of je nu een bedrijfspand, sportkantine of agrarische ruimte hebt, ThomaZon levert en installeert de hoogste kwaliteit zonnepanelen.